In teken van een behandeling bij diabetes type 2 geef ik via Diabetescoaching Nederland persoonlijke begeleiding, advies en coaching bij het terugdringen van diabetes. Misschien bent je er net achter gekomen dat je (pre) diabetes hebt, of heb je al langer diabetes. Het is heel verstandig om de juiste hulp te zoeken om de diabetes symptomen sterk te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

 

Directe gezondheidswinst bij het terugdringen van diabetes

Diabetes is nauw verbonden met jouw gezondheid. Als je al diverse diabetes verschijnselen hebt of denkt (pre) diabetes te hebben, is een directe diabetes behandeling noodzakelijk om verdere gezondheidsrisico’s en complicaties tegen te gaan. Uit mijn ervaring blijkt dat de reguliere hulp voor diabetes in veel gevallen niet voldoende is, niet persoonlijk op jou afgestemd is en dat de adviezen veelal achterhaald zijn. Is dat ook jouw ervaring? Ik doe het graag anders!

 

Gebruik jij ook diabetes medicijnen en wil je daar van af?

Indien je al diabetes type 2 hebt, gebruik je hier wellicht al diabetes medicijnen voor. Indien overgewicht één van de oorzaken van jouw diabetes is, dan is het van belang om ook te gaan afvallen. Hoe meer gewicht je zult verliezen, hoe meer gezondheidswinst en hoe minder medicatie je hoeft te gebruiken. Wilt jij dat ook, dan gaan wij hier samen naar toe werken!

De resultaten van ons diabetes programma:

De resultaten die je van mijn hulp bij diabetes kunt verwachten zijn:

  • Binnen enkele weken een stabielere bloedsuikerspiegel
  • Gewichtsafname, waarbij diabetes en afvallen samen gaan
  • Verhoging van je vetverbranding en afname van opgeslagen buikvet
  • Meer energie, spierkracht en levenslust
  • Afname van gezondheidsklachten
  • Het kunnen verminderen of zelfs stopzetten van je diabetes medicatie
  • Blijvende gezonde levensstijl en aangepast voedingspatroon

Diabetescoaching Nederland adviseert en begeleidt bij diabetes

Diabetescoaching Nederland is geen medische instelling, maar adviseert en helpt je door middel van voedings- en dieetadviezen, persoonlijke begeleiding, gerichte informatie en antwoord op al jouw vragen omtrent diabetes.

Jouw eigen behandelend arts is de persoon met wie je wijzigingen in je medicatie of gezondheidstoestand bespreekt.

Waarom werkt diabetes coaching zo goed?

De reden van het succes van mijn diabetes programma is eigenlijk heel simpel. Het werkt omdat ik de oorzaak bestrijd, dus daar waar jouw diabetes is ontstaan. Ik maak mij juist sterk om jouw diabetes medicijnen te reduceren of zelfs helemaal te kunnen laten stoppen. Diabetes is veelal écht omkeerbaar als je bereid bent om je voeding- en levensstijl zodanig aan te passen dat je daarmee op natuurlijke wijze diabetes kunt overwinnen!

Na mijn diabetes programma weet je hoe je zelf verder kunt gaan. Ik blijf daarna contact met je onderhouden door middel van nieuwsbrieven met tips, informatie en lekkere recepten. En natuurlijk blijf ik graag op de hoogte van jouw positieve uitslagen en verdere klachten verminderingen.

Diabetes coaching bij jouw behandeling diabetes type 2 nodig?

Zou je ook graag gebruik maken van mijn diabetes coaching bij jouw behandeling diabetes type 2? Wacht dan niet langer en doe vandaag nog een aanvraag. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om mijn begeleiding samen in te zetten.