Wil of moet je afvallen om diabetes te verminderen of wil je van jouw gezondheidsklachten af? Diabetescoaching Nederland geeft gerichte voedingsadviezen die passen binnen een diabetes dieet. Deze voedingsadviezen worden maatwerkgericht op jou afgestemd, waarbij ik rekening houd met je huidig eetpatroon, dagindeling, werk, levensstijl en persoonlijke wensen en doelstellingen. Je krijgt dus geen kant en klaar diabetes dieet voorgeschoteld, maar je krijgt wel diverse opties en recepten die passen binnen een diabetes type 2 dieet.

 

Diabetes en voeding

Voor mensen met diabetes type 2 is gezonde voeding enorm belangrijk. Veel vetrijk voedsel, te weinig gezonde vetten, een hoge calorie-inname, alcohol en slechte koolhydraten werken diabetes in de hand. Ik leer jou om een gezond eetpatroon aan te leren dat diabetes vermindert of zelfs helemaal kan laten verdwijnen. Diabetes en voeding zijn namelijk nauw met elkaar verbonden.

 

Diabetes is omkeerbaar: oorzaak diabetes aanpakken

Ik roep duidelijk dat diabetes omkeerbaar is, want als jij leert en weet hoe diabetes ontstaat en de oorzaken bij jezelf herkent, kan ik je ook helpen om diabetes bij de oorzaak aan te pakken. Dit heeft namelijk een langdurig en blijvend effect op je gezondheid! Zullen wij daar samen voor gaan?

 

Hulp bij afvallen met diabetes

Wellicht is je al gezegd dat je moet afvallen en snel gewicht moet verliezen om diabetes nog te kunnen voorkomen of binnen korte termijn sterk te verminderen. Helaas gaan overgewicht en diabetes vaak samen. Vanuit mijn diepgaande kennis en praktijkervaring, help ik jou bij het afvallen. Mijn adviezen sluiten aan bij een persoonlijk diabetes dieet dat bij jou past. De tips en richtlijnen voor een gezond dieet kun je gelijk in de praktijk toepassen en ik geef hier natuurlijk hulp bij het afvallen bij.

diagnose-stethoscope

Diabetes dieet met focus op gezonde voeding waarmee je afvalt

Afvallen met diabetes lijkt vaak moeilijker dan het is. Wellicht heb je te maken met diverse diabetes symptomen waarmee ik rekening moeten houden. Met mijn coaching bij diabetes hoeft een diabetes dieet helemaal niet zo zwaar te zijn. Het is vaak ook een “change of mindset”, waarbij ik stap voor stap jou leer hoe je vetrijk en dik makend voedsel kunt vervangen voor gezonde voeding en gezonde vetten, welke diabetes juist vermindert. Binnen acht weken (vaak al sneller) stabiliseert je bloedsuikerspiegel al en profiteer je van de gezondheidsvoordelen.

Jouw eigen dieetplan op maat

Naast de online Skype gesprekken, e-mail informatie, nieuwsbrieven en antwoord op jouw vragen, kun je met mijn adviezen een dieetplan op maat samenstellen. Ik geef aan welke voedingsmiddelen je kunt vervangen door diabetes vriendelijke producten en zo komen wij samen tot een diabetes dieet waarmee je gaat afvallen en tegelijkertijd aan je gezondheid werkt. Binnen 8 weken kun je al zichtbaar verschil merken!

Samen met mij jouw eigen dieetplan maken?

Ben je erg enthousiast over mijn vorm van online begeleiding en wil je graag starten met diabetes coaching en samen met mij je eigen dieetplan maken? Meld je vandaag dan nog aan en dan neem ik snel contact met je op!

Met een maatwerk dieetplan kunt jij ook afvallen met diabetes!