Er zijn zeker een groot aantal voordelen te benoemen waarom online diabetes coaching bij mij beter werkt dan de reguliere opties die je hebt. Niet in de laatste plaats omdat je gedurende 1, 3 of 6 maand(en) door mij, als jouw eigen diabetes coach wordt begeleidt bij het afvallen, zodat je daar altijd op mij terug kunt vallen. Ook sta ik voor je klaar bij alle vragen, onzekerheden, twijfels, gezondheidsproblemen en klachten die je bij jouw diabetes type 2 ondervindt.

 

Waarom diabetes begeleiding bij Diabetescoaching Nederland?

Om de keuze voor je makkelijk te maken, heb ik de voordelen van mijn diabetes coaching voor je op een rijtje gezet:

  • Je kunt mijn coaching bij jouw diabetes behandeling vanuit je eigen huis volgen
    Je hoeft er de deur dus niet voor uit
  • Je krijgt begeleiding op maat op de manier zoals jij het nodig hebt. Dit kan zijn om juist diabetes te voorkomen, je medicijngebruik sterk te reduceren of er naar toe werken om deze helemaal te kunnen stoppen. Dat maakt mij onderscheidend van alle andere vormen van begeleiding!
  • Mijn adviezen bevatten nieuwe informatie die je direct op jezelf kunt toepassen, zodat je dit meteen in de praktijk kunt gebruiken
  • Mijn doel is om jou bewust te maken van jouw eetpatroon en levensstijl, aangezien dit bij diabetes type 2 in de meeste gevallen direct de aanleiding is dat diabetes zich bij jou heeft ontwikkeld
  • Ik tracht alles op alles te zetten om diabetes omkeerbaar te maken in de wetenschap dat diabetes ook helemaal kan verdwijnen
  • Ik helpt je om jouw gezondheid te verhogen, gezondheidsklachten te verminderen en de diabetes symptomen te bestrijden.
  • Desgewenst en indien nodig kan mijn begeleiding ook verlengd worden en blijven we in contact. Zo sta je er niet alleen voor!

Overtuigd van de voordelen?
Meld je dan gelijk aan!

Wil je niet langer wachten en zo snel mogelijk met mijn diabetes coaching beginnen? Meld je meteen aan en dan neem ik contact met je op voor een eerste online gesprek!

diagnose-zelf

Ervaar zelf de voordelen van
online diabetes coaching!