Wauw

Goede start voor Paula!

Sinds 1 september is Paula uit Veghel gestart met diabetescoaching. Ze heeft in 8 weken tijd al hartstikke goede resultaten behaald! Een korte update over Paula:

Linda: ”Paula, waarom ben je gestart met de coaching?”
Paula: ”Ik wilde een omslag gaan maken. Ik merkte dat mijn bloedsuikerspiegel nog steeds omhoog ging, ondanks de medicijnen die ik gebruikte. Ik moest er iets aan gaan doen!”

Linda: En wat zijn je resultaten tot nu toe?
Paula: ”Mijn bloedsuikerspiegel is gedaald en de Metformine dosis is naar beneden bijgesteld. De Gliclazide die ik gebruikte is zelfs gestopt. Ook ben ik afgevallen en heb heb ik meer uithoudingsvermogen gekregen.”

Linda: Heb je een tip voor andere (pre) diabetici die ook winst willen behalen?
Paula: ”Een algemene tip is dat je het niet eng hoeft te vinden om begeleiding te zoeken via Skype. Ik kan me voorstellen dat het, zeker voor mensen in mijn leeftijdscategorie, een drempel kan zijn om online coaching in te schakelen. Ik merk hoe positief het is dat ik al mijn vragen en al mijn zorgen kan delen via Skype, Whatsapp en e-mail. Tegenover een arts zou ik dat bijvoorbeeld niet snel doen. Het is interactief en actief en mensen kunnen daar echt een voordeel uit halen. Door de hulp heb ik nieuwe inzichten gekregen en is er een wereld voor mij open gegaan. In het begin zag ik er tegenop. Ik wist niet wat ik me bij de begeleiding voor moest stellen maar het het heeft tot nu super positief uitgepakt!

Heeft u nog vragen voor Paula? Zij beantwoord ze graag voor u. Stuur een e-mail naar info@diabetescoachingnederland.nl en ze worden naar Paula doorgestuurd.

LEES OOK –> ”Succes voor John!”